January 19, 2021 - 16:52
10 °c
Pristina
13 ° Sat
14 ° Sun
15 ° Mon
15 ° Tue

Greqia zgjeron kufirin detar në Perëndim

Të martën (19 janar) parlamenti në Athinë vendos mbi zonën-dymbëdhjetë-milje në Perëndim. Bëhet fjalë për detin midis Greqisë dhe Italisë. Miratimi i parlamentarëve konsiderohet i sigurt. Ministri i Jashtëm Nikos Dendias shpjegon se është një e drejtë e paprekshme e sovranitetit për Greqinë të zgjerojë ujërat...

Read more

Politics

Around the World

Video Channel

Currently Playing

Science

No Content Available

Health

No Content Available

Technology

Movie

No Content Available

Music

No Content Available
No Content Available