Lajme

Zëvendëskryeministri pa parti “i kushton” buxhetit të shtetit

Qeveria e Kosovës e cila udhëhiqet nga Ramush Haradinaj ka pesë zëvendëskryeministra, e që përveç stafit dhe shpenzimeve të tjera këta shpenzojnë edhe derivate të naftës

Zëvendëskryeministri Dardan Gashi, nga shtatori e deri në dhjetor 2017, ka shpenzuar për derivate mbi 787 euro.

“Bazuar në faturat e pranuara, këto janë shpenzimet e derivateve nga ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike: Në muajin tetor janë shpenzuar 239 litra, në vlerë 247 euro, nëntor 332 litra, 343.25 euro, dhjetor 188 litra, 197.37 euro në total ka shpenzuar 759 litra derivate “, është thënë në përgjigjet për Telegrafin të Sabrie Grainca, zyrtare e komunikimit me publikun dhe e lekturimit në Ministrinë e Diasporës dhe Investimeve Strategjike. / Telegrafi

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *