Lajme

Zbulojnë një muri misterioz në fund të detit (video)

Një video misterioze e publikuar në YouTube pretendon se ndodhet një muri shumë i madh në fund të oqeaneve të Tokës, që rrethon gjithë planetin

Muri misterioz, i gjetur nga kanali në YouTube i quajtur “Flat Earth Arabic”, thuhet se shtrihet mijëra kilometra përreth një oqeani, transmeton Gazeta Express.

Në të kaluarën, entuziastët e UFO-ve dhe teoricienët konspirativ kanë gjetur shumë gjëra të pashpjegueshme në Google Earth.

Prej piramidave misterioze e deri tek qytetet e fundosura, Google Earth ka inspiruar imagjinatën e njerëzve përreth botës.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *