Lifestyle

Zbulohet arkivoli i princeshës që daton rreth 800 milionë vjet i vjetër, shkencëtarët shokohen nga ajo çka panë

Zbulimi i Princeshës Tisulsky ishte një surprizë për të adresuarit. Arkivoli ishte i mbushur me një lëng të pastër minerali të kuq

Me një thurje spirale, e cila qëndron lart (rreth 180 gradë C), një grua e hollë, e pazakontë e tërheqëse, që dukej rreth të tridhjetave, me një lëkurë të racës evropiane dhe sy të mëdhenj, të gjerë dhe të hapur, raporton “AlienBlog”.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *