Sport

Xhaka: Moj Serbi rrjetën ta shpova, se mu m’thojnë Granit Kosova

Granit Xhaka i cili shënoi gol kundër Serbisë, ka komentuar në rrjetin social Instagram fitoren e Zvicrës

“Moj Serbi rrejtën ta shpova, se mu m’thojnë Granit Kosova”, ka shkruar Xhaka në faqen e tij zyrtare në Instagram.

Këtë mbishkrim e ka shoqëruar me fotografinë e tij ku shihet duke bërë shqiponjën.

“Po po poooo! Ne kurrë s’dorëzohemi dhe gjithmonë luftojmë. Xhakaboom u rikthye”, ka shkruar në një postim tjetër të tij në Instagram.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *