Lajme

Vendimi i qeverisë – Rifat Jashari përfiton rrogë 1 mijë euro në muaj, veturë dhe shofer

Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e 7 gushtit të këtij viti, miratoi propozim-vendimin përmes të cilit Rifat Jasharit, vëllait të komandantit Adem Jashari, i njihet statusi i “Qytetarit me merita të veçanta”

Përmes këtij statusi, Rifat Jashari do të pajiset me veturë dhe një drejtues të saj apo shofer.
Gjithashtu, çdo muaj do t’i transferohet edhe shuma e të hollave prej 1 mijë eurove. Ky vendim ishte unanim nga Qeveria e Kosovës.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *