Show Bizz

Vajza sharmante Ziza Pajaziti (foto)

Trupi i saj i bukur , gjoksat e saj të mëdha si dhe të pasmet e saj kanë bërë që vajza nga Prishtina të jetë mjaftë e kërkuar në isnstagram

Kosova ka pasur gjimthonë vajza të bukura seksi dhe sharmante por këte më së miri e dëshmon edhe vajza në fjalë Ziza Pajaziti e cila është mjaftë aktive me foto në instagram.

Ziza Pajaziti mori goxha vëmendje sidomos në video-klipin e Milotit nga grupi Etnon dhe Florian Beqirit.

Kombinimi i zërave të Milotit e Florianit ishin thjeshtë epik por ishte edhe protagonistja kryesore ajo e cila morri goxha vëmendje.

Ja disa nga fotot e Pajazitit të cilat flasin vetë:

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *