Lifestyle

U ndava me të dashurin, por më vjen inat kur e shoh me femra tjera atë në Facebook

Shumë njerëz mund të krijojnë lidhje, por jo të gjitha përfundojnë mirë. Për dikë ndarja mund të jetë e lehtë, por për disa të tjera ajo padyshim që dhëmb shumë

“The Sun”, ka publikuar historinë e një çifti, ku është femra ajo e cila po e vuan më shumë ndarjen.

Ne ishim të lidhur për dy vite dhe u ndamë muaj më parë. Tani ai është me një tjetër ndërkohë që po publikon fotografi të ndryshme me të në Facebook. Më lëndoi shumë kur pash fotografitë e tij me një tjetër”, ka thënë ajo.

Ajo ndihet fajtore, pasi që siç tregon po i njejti mashkull i kishte propozuar martesë.

“Më kërkoi të martohem më të. Unë i thashë jo, ndërkohë që ne u ndamë zyrtarisht por ai më ka thënë se vazhdon të më dojë dhe të ketë ndenja për mua”, vazhdon rrëfimin 26- vjeçarja.

Për të është e pabesueshme të mos ketë ndenja për të dashurën e tij të re, pasi që ajo konsideron se në fotografitë e publikuara duken shumë të dashuruar.
“Unë nuk kam më ndjenja për të, kështu që edhe mesazhet e tij më shqetësojnë aq shumë .. mua më ka përzier kokën gjithë kjo situatë”, vazhdon të shprehet e shqetësuar ajo …

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *