Sport

Super dueli: Ilir Latifi vs Tyson Pedro, ia vlenë të rishikohet (video)

Përballja në Edmonton, Alberta, Canada në Ultimate Fighting Championship, Artet e Kombinuara Marciale ndërmjet Latifit dhe Pedros

Dueli në Ultimate Fighting Championship mes Ilir Latifit me origjinë shqiptare dhe Tyson Pedros ka rezultuar me fitoren e Latifit. Por jo vetëm kjo, Latifi ka fituar mendjen dhe zemrën e tifozëve gjithashtu te presidentit të UFC Dana White.

Ai pas ndeshjes me Pedron tha se dëshiron të përballet me Ovince St-Preux, dhe duket se kjo i ka hyrë në vesh Preux dhe trajnerit të tij, pasiqë në ndeshjen e fundit Preux pasi fitoi me KO ai tha se jam i gatshëm ti përgjigjem thirrjes së Latifit dhe se dua që kjo të ndodh sa më shpejt.

Rezultati Final në ndeshjen e Ilir Latifi dhe Tyson Pedro-s ishte në anën e Latifit, me vendim të gjyqtarëve (29-28, 29-28, 30-27).

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *