Show Bizz

Studentja e juridikut fiton titullin “prapanica më e mirë”

Studentja e drejtësisë në Universitetin e Cambridge është fituese e çmimit “prapanica më e mirë” që ndahet për çdo vit

Studentja që është indentifikuar vetëm si “Vita”, është kurorëzuar me çmimin vjetor “prapanica më e mirë”

Trupi i saj, i zhveshur nën një pemë në Homerton College e ka fituar shumicën e votave, pasi ajo ka hyrë fillimisht në listën e ngushtë ose në top dhjetëshe.

Vita me një figurë mjaftë voluminoze, me humor thotë se është e kënaqur që fotot e saj tani do të qarkullojnë më shumë në Cambridge.

“Unë nuk kam pamje prej atleteje, dhe kam një prapanicë mjaftë të madhe. Kjo flet mjaft se sa bota ka ecur kur bëhet fjalë për pranueshmërinë e trupit”.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *