Lifestyle

Shtiret se është gej, nuk ndalon së puthuri femra në rrugë

Një shakaxhi i internetit, që mban një kanal në YouTube ku poston shaka të ndryshme, ka përfituar shumë nga shakaja e tij

Në videon e publikuar në YouTube me emrin ‘Shakaja e Puthjes’, djaloshi shihet duke u shtirë se është homoseksual vetëm për t’iu treguar meshkujve se sa e lehtë është të puthësh një femër.Ai arrin që të ndalë disa femra në rrugë dhe t’i puthë ato, duke u shtirë se është homoseksual. A është me të vërtetë kaq e lehtë?

Shikojeni videon:

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *