Lifestyle

Shkon të bëjë foto, tigri sulmon në mënyrë të befasishme vizitorin (video)

Një vizitor është trembur për vdekje nga një tigër i bardhë në kopshtin zoologjik

Video tregon momentin kur tigri i afrohet ngadalë të riut që dëshironte të bënte foto me të dhe në mënyrë të befasishme tenton ta sulmojnë.

Për fat të i riu ishte i ndarë nga tigri i bardhë me xham. Dhe gjithçka përfundoi vetëm me trembjen deri në palcë të vizitorit.

Ndërsa ai pozonte për kameran duke qëndruar me shpinë nga kafsha grabitqare, tigri i afrohet ngadalë dhe në momentin që kthen kokën i hidhet me shpejtësi të frikshme.

Video 30 sekonda është filmuar në parkun e Chiemlong Safari të Kinës.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *