Lifestyle

Sheh për herë të parë, ky është reagimi i vogëlushes

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj

Pas operimit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia hoqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qante me ngashërim nga dhimbjet e shkaktuara prej letrës ngjitëse që i hiqej nga faqja.

Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua. Ndër lotë gëzimi, përqafoi vajzën e saj e cila po e shihte për herë të parë jetën ashtu siç ishte.

Më vonë, vajzës iu vendosen syzet në mënyrë që t’i përmirësohej shikimi i humbur kaq vite me radhë. Reagimi i saj? Thjesht mahnitës!

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *