Kulturë

Sa kanë ndryshuar dasmat shqiptare ndër vite

Sot në Express kemi diskutuar për zakonet në dasmat shqiptare. Sa kanë ndryshuar traditat e dasmave ndër vite? Të ftuara në studio për të diskutuar për këtë temë ishin: Xheraldina Rexhepi, disenjatore, Nita Zeqiri, fotografe dhe Zanita Halimi, etnologe.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *