Lajme

Rezultatet preliminare e nxjerrin Gjukanoviqin fitues të zgjedhjeve për president

Kur janë numëruar, më shumë se gjysma e votave të qytetarëve të Malit të Zi për president të vendit, sipas CEMI-t, duket se politikani veteran, Millo Gjukanoviq, do të marrë kreun e shtetit që në rundin e parë

Siç njofton televizioni i Malit të Zi, me numërimin e 53.1 për qind të votave, Gjukanoviq prin me 53,5%, përkundër 34,1% që ka marrë kundërkandidati kryesor i tij, Mlladen Bojaniq.

Draginja Vuksanoviq nga SDP 5.5%, Marko Milaçiq përfaqësuesi i “Prave Crne Gore” 3.5%, Hazbija Kalaç nga Partia e Drejtësisë dhe Pajtimit 0.5%, Dobrilo Dedeiq përfaqësuesi i Koalicionit të serbëve 0.3% dhe Vasilie Miliçkoviq nga grupi i qytetarëve 0.2%.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *