Ekonomi

Qeveria me agjendë të ngjeshur për ekonominë

Kryeministri Ramush Haradinaj përmes rrjetit të tij social “Facebook”, ka thënë se nuk do të ndalet asnjë çast së punuari për zhvillimin ekonomik të vendit

“Kosova me ekonomi të qëndrueshme: Ngrohje për Prishtinën, ujë për Ferizajn”, ka shkruar ai .Tutje Haradinaj ka thënë se do të vendosim për financimin e rritjes së kapaciteteve të Ngrohtores së Qytetit të Prishtinës me vlerë deri në 10 milionë euro. Kjo ndikon direkt në përmirësimin e cilësisë së ajrit.

Ky është postimi i plotë:

Kosova me ekonomi të qëndrueshme: Ngrohje për Prishtinën, ujë për Ferizajn

Nuk do të ndalem asnjë çast së punuari për zhvillimin ekonomik të vendit tonë!
– Sot, marrim vendime për programin e reformave në ekonomi.– Do të vendosim për financimin e rritjes së kapaciteteve të Ngrohtores së Qytetit të Prishtinës me vlerë deri në 10 milionë euro. Kjo ndikon direkt në përmirësimin e cilësisë së ajrit.– Financimi i projektit për furnizimin me ujë në Ferizaj!– Do t’i takoj sot përfaqësuesit e bizneseve dhe Odën Ekonomike. Po bëhemi gati për Konferencën e BERZH-it në Londër, ku bizneset nga Kosova do të aplikojnë për projektet e mëdha.RH

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *