Lifestyle

Puna në industrinë e seksit, më bën prind më të mirë

Një nënë amerikane mendon se është një prind më i mirë falë punës së saj në industrinë e seksit

Elle Stranger është striptiste, shkrimtare seksi dhe “terapiste me të brendshme pa licencë”, siç e quan veten.

31-vjeçarja nga Oregoni ka një vajzë 5-vjeçare, të cilën e mban me punën e saj 3 herë në javë në një klub striptizmi, duke shkruar libra erotikë dhe duke shitur materiale pornografike të sajat.

“Mendoj se fakti që jam punonjëse seksi më bën një nënë më të mirë pasi e kam zhvilluar shumë ndjenjën e empatisë. Prindërit e tjerë mendojnë se nuk mund të jem dot një prind i mirë, por puna dhe prindërimi nuk kanë lidhje me njëri-tjetrin. Kur jam nënë, jam nënë; kur jam në punë, punoj”, thotë Stranger.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *