Opinion

Po qet flakë Kadri Veseli

Nga Kimete Berisha

I ka humb lidhja me kry. Ju kanë mbyll sytë, veç çka s’ka fillu me kajt.Mos i paça borxh.

Me t’akuzu publikisht për vrasje, nga foltorja e Kuvendit, është mallkimi më i madh që mundet me ekzistu.
Qysh e merr gjumi, qysh i hahet buka, qysh del në rrugë e shikohet në pasqyre, çka i duhet jeta, pas gjithë këtyre akuzave.

Derisa të zbulohet e vërteta, ti po konsiderohesh ‘vrasës’! E, e vërteta mundet mos m’u zbulu ‘kurrë’.
Me qenë në vend të tij, nuk e kisha këshillu Dritën të shkojë në prokurori (veç nëse e kisha ditë se i ‘kam fshirë të gjitha gjurmët), por dogri e kisha paditë për shpifje Dritën, kur e kisha ditë veten të pastër.

Për neve që nuk e kemi shkel as buburrecin seaca e sotme e Kuvendit është barbare, e frikshme, dhe primitive. Në vend se deputetët me folë për zhvillim e për tema të mira, flasin për vrasje e për tradhti.

Tmerr.

Drita e ka një vurmak. As qehrja nuk i ish prishë prej djeshit. Qysh tha Kadri Veseli: ‘Komandant Drini ka qenë nën urdhërat e mia’’. Demek, ‘unë’ kam qenë më ‘dikushi’ se ai.

P.S. Nostradamusi e ka parashikuar se në vitin 2018 do të çohen të vdekurit nga varret. Si duket, edhe kësaj radhe ia ka qëlluar.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *