Lajme, Lajmi kryesor

A po përgatitet Rusia për një luftë të madhe (video)

Nga Mesdheu deri në Siberi, Moska është duke treguar muskuj ushtarak në “lojërat e luftës” më të mëdha në historinë moderne ruse

Nga Mesdheu deri në Siberi, Moska është duke treguar muskuj ushtarak në “lojërat e luftës” më të mëdha në historinë moderne ruse.

Me 300,000 ushtarë, me më shumë se 1,000 avionë, helikopterë dhe dronë, 36,000 tanke dhe 80 anije detare, Rusia po tregon fuqinë e saj ushtarake në “lojërat e luftës” më të mëdha në historinë e vendit.

Manovrat, Vostok 2018 (Lindja 2018) që filluan të martën, janë stërvitjet e para ushtarake të vendit në Mesdhe që nga rënia e Bashkimit Sovjetik.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *