Show Bizz

Për të pasme dhe gjoks, s’ka kush ia kalon (foto)

E njohur për të gjithë ne për format trupore bombastike, ndonëse më pak për veprimtarinë artistike

Është fjala për bukuroshen nga Gjilani, Shkenda Dubova e cila na mahnitë me fizikun e saj, e që vazhdimisht ushtron për të pasur në formë linjat e tilla.

Ajo ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri, por ka mënyra të tjera për ti mbajtur fansat aktiv madje duke e komentuar për çdo imazh të saj.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *