Opinion

Fajin e kanë grekët, serbët, Sorosi, homoseksualët, e më së shumti ti legen

Shkruan: Edison YPI Ermal Hasimja, fajin e kanë grekët, serbët, Saliu, Sorosi, homoseksualët, iluminati, thatësira, përmbytja nga rreshtimi i planetëve, … 27
Opinion

Rikolonizimi i Kosovës Lindore-Preshevës, përmes Planin Aksional Lokal

Nga Valon Jashari Rikolonizim e quajë, pasi që Kosova Lindore-Presheva, Bujanoci dhe Medvegja për të tetën herë që nga Kogresi … 43
Opinion

Konkurs për kaskadera e shminkerka

Nga Kimete Berisha Ministria e inovacionit e ka lansuar idenë që qeveria Haradinaj të angazhojë kaskadera që u ngjajnë ministrave … 24
Opinion

Shpendi me bukë, e ju me gurë

Shkruan Kimete Berisha U bën shqiptarët me përbuzë nimetin! Shqiptarët, populli më fukara në Evropë, ditkan m’u organizu rreth sofrës, … 32
Opinion

Zoti Kotzias, ju dhamë fustanellën, mitet dhe 90 nga 100 heronjët e 1821-it

Nga Marin Mema E vërtetë zoti Kotzias ne hame sufllaqe, dëgjojmë edhe muzikë greke (sepse s’kemi komplekse) , bile ju … 32

Të popullarizuara