Lifestyle

Momentet e fundit të Bonnie & Clyde (foto)

Ata janë çifti më i njohur në histori për dashurinë që kishin për njëri-tjetrin dhe për krimet e pafundme që bënin së bashku në Amerikën e viteve 1930 duke kryesuar edhe listën e personave më të kërkuar për një kohë të gjatë në SHBA

Por dashuria e Bonnie dhe Clyde nuk i mbrojti nga plumbat e policisë, të cilët nuk u kursyen aspak ndaj tyre. Pasi i shpëtuan disa aksioneve të policisë për t’i kapur ata, në vitin 1934 fati nuk ishte me ta, ku policia qëlloi ndaj tyre 107 plumba në më pak se 2 minuta.

Foto të papublikuara më parë kanë dalë së fundmi në dritë, pamje të cilat nuk janë aspak të këndshme.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *