Lajme, Lajmi kryesor

Miftari, akuzon vëllait e Thaçit për lidhjet me UDB-në dhe tradhtinë ndaj Adem Jasharit

Naim Miftari, ish agjent i SHIK-ut dhe ish ushtar i UÇK-së, në faqen e tij në facebook, ka vazhduar të hedhë akuza ndaj Presidentit Thaçi. Në postimin e tij të fundit, Miftari ka akuzuar vëllain e presidentit, Gani Thaçi se ka bashkëpunuar më UDB-në

Ky është postimi i plotë pa ndërhyrjen tonë:

Vet e ngritet një mit të rrejshum vet zbriten

Hashim Thaçin duhet me ndal po pat nevojë edhe me forcë pasi është i zanë rob nga dosjet e sherbimit sekret Serb dhe atij Francez, prandaj sot është në shërbim direkt të shtetit Serb që nga 1997 ësht i kapur dhe i zhytur në krime, dhe Drenica e di mire kto e sidomos njohurit e lidhura me kumaritë e vëllait të tij Ganis dhe lidhjet që i kanë patur familjarisht me UDB-ën_OZN.. nuk ësht aspak sekret se gjatë zbrazjes të Kosoves nga rinia, që ikshin nga dhuna sisematike serbe pas 1981_1997 kush ju ka shitur drenicalive e juka shpërndar dhe kush ka pas munëdsi me nxjerrë pasaporta,leje të njoftimit,leje të kerrit,dënime t? ndryshme …..dhe shërbime tjera gjyqësore të MUP-Serb dhe vërtetime për VJ, ushtrinë Serbe nëpër Drenicë ku kafja e Ganis sherbente dhe ka qenë qendër e spiunazhit Serb_ UDB_VBA_(sherbimi sekret ushtarake Serbe).?

Drenica i dinë mirë edhe të kaluarën familjare të më hershme që kanë qenë vazal dhe të besuar të kralav dhe popëve të manastireve dhe pushteteve Serbe,Drenica tani i dinë edhe lidhjet e Hashimit të “tyre” me sherbimin sekret Francez që esht krye këput e historikisht pro_serb,i dinë edhe veprimet e KFOR_Francez ne Mitrovic dhe ndarjen e veriut në bashkëpunim me Hashim Thaqin e sidomos 2-3 shkurt 2000 në pastrimin e veriut të Mitrovices nga shqiptarët kur u vranë dhejtra e plagosen qindra dhe u dëbuan 14.500 shqipëtar ,pastrim i bërë nga Serbet nga Francezet dhe nga ndihma e vazalit tyre Hashim Thaqi me bashkëpunim edhe 5 persona shqiptar tjerë persona që e qarmatosen e tradhtuan UÇK..!

Në vitin 1997_98 Adem Jashari pas rastit në Galic (kur në mes Drenices UDB Kishte kapur në prit bashkluftarët e Ademit si B-R dhe A-N),! me vonesë kishte filluar të dyshonte për lëvizjet e rregullta për Prishtinë me Mercedec (takimet me UDB në Belli Dvor..!!) që i bënte vëllai i Hashimit gjatë fillimit të luftës nga ana e UÇK në Drenicë, prandaj Ademi ( ka deshmitar jo i vetëm në oden e tij në Prekaz) e kishte marr në pyetje jo të këndshme Gani Thaqin dhe ky fakt e ka ngutur aksionin serb për vrasjen e kryetrimit dhe familjes heroike Jashari.

Pse heshtin disa komandantët të luftës që kanë mbet gjallë gjerë më sot,sepse janë korruptuar edhe vet nga Hashim Thaçi heshtin pasi janë sot milionerë apo kanë frik nga Hashimi dhe nga UDB e cila kishte informator edhe në shtab të përgjithshëm.!

Drenica duhet me krye detyrën e tyre me pastru malin e tyre me pastru malin e vet nga turit e derrav” ,mua personalisht nuk um befasojnë aspak veprimet antikombëtare të “presidenti” por me befason vet heshtja e disa komandantëve të UÇK_ës se pse heshtin kur i dinë dhe kanë informacione sigurt për këto gjëra dhe prap heshtin ndoshta disa pasuri që i kan bër pas luftes jav ka bler edhe shpirtin e luftarve të dikurshum që disa i kam njoft e takuar gjat betejave dhe i kisha miq para se me ndar nga beprimet e renegatit Thaqi.

Po të ishte Hashim Thaqi i fshatit ton Beçukut apo i fshatrave nga rrethi i Arrtakollit ton e kishim ndalu na vet, qysh moti ish harruar emri i këtij shpend_keqi , tash i ki mbi bari mbi!

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *