Lifestyle

Mendova se e gjeta mashkullin e ëndrrave, por ai në shtrat është…

Ankthi i seksit: Mendova se e takova njeriun e ëndrrave të mija, por ai nuk është i mirë në dhomën e gjumit

Ai është i bukur dhe kaq i drejtë për mua, por problemi është se ai është një ‘mbeturinë’ në shtrat.
Ne jemi të dy 28 vjeqar. Unë kam pasur tre ose katër marrëdhënie afatgjate deri më tani, por për të është e para.

Ne u takuam në prill dhe vendosëm që gjërat t’i merrnim një hap më tutje. E dija se ishte i etur.Kam qëndruar mbi atë ‘të tijin’ dhe gjithqka ishte duke shkuar mirë. Ai u zgjua dje pastaj e humbi ‘ngritjen’ përsëri.

Ai ishte i zhgënjyer dhe unë e sigurova se këto gjëra mund të ndodhin dhe në fundjavë e provuam përsëri.

E njëjta gjë ndodhi. Ai e mori shumë seriozisht, por nuk mundi ta kryejë. Unë i them të mos nxitohem dhe se gjithqka është mirë, por nga brenda unë mendoj: “Ndihmë. Qfarë të bëj?

Psikologia përgjigjet:

Mos u frikësoni. Ndoshta gjithqka ka të bëjë me nervat. Tregoj atij se gjithqka do të jetë mirë dhe ai duhet të relaksohet.

Vendosni marrëdhënien seksuale jashtë rendit të ditës, por mos heqni dorë nga të gjitha mënyrat e tjera për të bërë dashuri.

Kënaquni duke u prekur dhe puthur e përqafuar. Gjeni se qfarë më të vërtetë e kthen atë dhe i thoni se qfarë bëni ju për të. Dhe flisni. Ju jeni në një marrëdhënie të re dhe ende po e zbuloni njëri-tjetrin.
Shijojeni. Keni mjaftë kohë.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *