Show Bizz

McKinney: Stërvitem 6 herë në javë (foto)

E tregon herë pas here trupin në Instagram me poza shumë seksi dhe më në fund Charlotte McKinney ka zbuluar sekretin e formave të saj

Modelja 24-vjeçare ka thënë në një intervistë të fundit se stërvitet 6 herë në javë në palestër.

Madje, ajo i vazhdon ushtrimet edhe pse shpesh është gati të heqë dorë prej tyre për shkak se i merren mendtë nga sforcimi i përditshëm.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *