Lajmi kryesor, Lifestyle

Mahi: Terroristët në Qeveri

Tollovi në rrugë, të gjitha automjetet qëndrojnë në vend. Një njeriu i troket dikush në xham. Ky e hap dritaren dhe pyet:
– Çka po ndodhë këtu?
– Terroristët e kanë rrëmbyer tërë Qeverinë e ministrat dhe po kërkojnë 10 milionë ose do t’i lagin me benzinë e t’i djegin.
– Dhe, a po japin njerëzit?
– Po po, ashtu nga dy-tri litra./D. Gashi

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *