Sport

Ky është “Wrestler” i parë shqiptarë, cilësohet bishë e ringut (video)

Mundësi argëtues, që është shumë i përhapur në Amerikë dhe njihet si “Wrestler” tashmë ka edhe një emër shqiptar dhe atë shumë të njohur

Rezar, siç njihet me nofkën e vet Gzim Selmani, cilësohet si njëra prej bishave të ringut të “Wrestler” në Europë dhe Amerikë. Ndryshe, Gzimi njihet edhe si “The Albanian Psycho” dhe bota e sportit e njeh edhe si holandez, për shkak se jeton dhe vepron në shtetin e Holandës.

Për momentin ai ka nënshkruar me WWE, dhe performon nën brendin Raw Brand kurse emrin e ringut e ka Rezar ku shok skuadre e ka Akamin dhe bashkë njihen si “The Authors of Pain” (Autorët e dhimbjes).

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *