Lajme

Kush do ta fitojë Prishtinën sipas Strawpollit?

Zgjedhjet e mbajtura më 22 tetor nuk nxorrën fitues në të gjitha komunat e Kosovës, duke bërë kështu që disa nga to të shkojnë në balotazh, shkruan Kosova Post

Një ndër komunat të cilat janë në balotazh është edhe komuna e Prishtinës, ku për të parin e saj në garë janë dy kandidatë, Shpend Ahmeti, i cili njëherit është edhe kryetar aktual nga radhët e Vetëvendosjes, si dhe Arban Abrashi nga radhët e LDK-së.

Një anketë e bërë nga Strawpolli se kush do ta fitojë Prishtinën, Shpend Ahmeti apo Arban Abrashi ka nxjerrë këto të dhëna:

Kush do të fitojë në Prishtinë?

70.3 % (1562 votes) Shpend Ahmeti

29.7 % (660 votes) Arban Abrashi

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *