Show Bizz

Kjo ndodh kur një femër e tillë del në rrugë (video)

Çfarë ndodh nëse e vendosni një modele me të pasme të mëdha në rrugë, përderisa ajo ekspozon ato me shorce shumë të shkurtra

Përgjigja ndodhet tek një video shaka e cila është bërë vetëm për të parë se sa vëmendje të padëshiruar një femër mund të marrë.

Eksperimenti – që shfaq një femër me të pasme shumë seksi – u krijua nga Jason Moments dhe u ngarkua në YouTube, transmeton Gazeta Express.
Dhe normalisht, vëmendja është e madhe – sa që njëri nga kalimtarët rrëzohet nga biçikleta duke ia shikuar të pasmet.

Shikojeni videon e eksperimentit më poshtë:

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *