Show Bizz

Kerset seksi në Big Brother, pamje për persona të rritur

Ka filluar Big Brother në Angli, shkruan Albanienshowbiz

Në këtë Big Brother janë duke marrë pjesë 12 banor, e në mesin e banorëve janë edhe dyshja të cilët janë çift tashmë, Sam dhe Ellie.

Dy ditë me parë kamerat kanë regjistruar pamje kur ky çift simpatik kanë kryer mardhënje seksuale.

Për më shumë detaje klikojeni videon më poshtë:

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *