Lifestyle

“Ju bëftë mirë dreka, po të doni kam një gocë për…seks”, si u zbulua pronarja e lokalit

“Ju bëftë mirë dreka”. Po të doni kam dhe një gocë, me të cilën mund të mund të bëni seks kundrejt pagesës

Përmes kësaj ftese, 50-vjeçarja Abibe Sh. Pronare e një lokali në rrugën Tiranë – Elbasan, joshte klientë të ndryshëm për të kryer marrëdhënie intime me dy vajza që punonin aty si pastruse. Nëse ndokush prej tyre shfaqte gatishmëri, ata shoqëroheshin drejt një dhome mbrapa banakut, ku i priste një vajzë e zhveshur.

Gjykata e Tiranës përfundoi gjykimin ndaj Abibe Sh. E akzuar për shfrytëzim prostitucioni, ajo u shpall fajtore dhe u dënua me 7 vjet burg.

Me të njejtin vendim u fajëzua për akuzën e prostitucionit, kamarierja A.H. e cila u dënua me 3 muaj burg si dhe një klient me 1 vit burg, S.H. që u arrestua në flagrancë nga policia.

I pandehuri S.H. ka rënë dakord dhe e pandehura Abibe Sh. I ka derguar vajzën që të kryente marrëdhënie.

Ishte kamarierja e lokalit, A.H, e cila e priste brenda në dhomë e priste e veshur vetëm me mbathje dhe sutjena.

I pandehuri ka përdorur prezervativ dhe ka kryer marrëdhënie intime me të pandehurën A.H. në njerin nga dy krevatet që ndodheshin në dhomë.

Pasi ka mbaruar aktin seksual, rreth orës 18:30, në momentin që ai kishte filluar të vishej në dhomë kanë hyrë forcat e Policisë që kanë kryer veprimet e mëtejshme proceduriale

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *