Lifestyle

jihuni me Kolinda Grabar-Kitarović! Presidenten më seksi në Botë…

Presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitarović mund të mos jetë aq popullore sa Putini dhe Trump, por ajo me të vërtetë ka aftësinë për të kthyer mijëra sy

Ajo është presidentja e Kroacisë që nga viti 2015, gjithashtu ajo është presidentja më e re e Kroacisë.
Shumica e njerëzve thjesht nuk besojnë se sa tërheqëse është kjo presidente. Njerëzit anembanë botës janë në të vërtetë të çmendur të dinë më shumë për presidenten më seksi, prandaj vetëm lexoni!

Të gjitha gjasat janë që ajo të jetë presidentja më seksi e botës. Çdo grua do të frymëzohej nga ato linja të përsosura. Kitaroviç është ndoshta presidentja më seksi në botë.

Imazhet e saj flasin se së bashku me jetën e saj profesionale ajo në mënyrë të barabartë gëzon jetën e saj personale. Personaliteti i saj simpatik kërkon vlerësim të madh.

Ajo duket plotësisht e ndryshme kur ajo është në punë

Këtu, ju mund ta shihni atë në veshje profesionale. Tani, krahasoni se si ajo dukej në ato bikini provokuese dhe tani në këtë veshje profesionale. Po, ajo i menaxhon të dy aspektet me përkushtim të barabartë.

Njerëzit në përgjithësi e ngatërrojnë atë me Coco Austinin. Coco Austin është një aktore e suksesshme dhe një balerinë, njerëzit zakonisht hutohen mes Cocos dhe Kitarović.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *