Lifestyle

Jam e martuar, nuk e di nëse do të mund t’i rezistoj …

Një histori interesante është zbuluar në rubrikën e psikologes në të përditshmen britanike “TheSun”

Mendova se kisha takuar njeriun e ëndrrave të mia kur isha 15 vjeç.

Tani jam 30 vjeç dhe sapo e kam takuar përsëri.

Së pari e njoha atë kur isha në pushime me familjen time në karvanin tonë.

Ai ishte 25 vjeç, shumë i madh për mua, por kisha një tërheqje të madhe për të.

U ktheva në të njëjtin vendpushim kohët e fundit me burrin dhe vajzën tonë dhe pashë të njëjtin djalë, duke drejtuar një kafene atje.

E lashë numrin tim në banak dhe filluam të shkëmbenim mesazhe.

Martesa ime është e përkryer, por përsëri jam ajo vajza 15-vjeçare.

Kam frikë se nuk jam aq e fortë sa t’i rezistoj tundimit nëse dëshiron të takohet.

DEIDRE përgjigjet:

Ju nuk jeni 15. Ju jeni një e rritur me familjen tuaj.

Ne mund të dashurojmë njerëz pas martesës, por është nëse veprojmë është ajo që ka rëndësi.

Pse rrezikoni martesën tuaj?

Ndaloni kontaktin dhe kanalizoni energjinë në marrëdhënien tuaj.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *