Lajme

Haradinaj: Çështje javësh kur Kosova do të marr lajmin për vizat

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se çështje javësh kur Kosova do të marr lajmin për vlerësimin e përmbushjes së kritereve për liberalizimin e vizave

“Samiti i Sofjes ishte rast i mirë për t’i treguar të arriturat e Kosovës përpara liderëve europianë dhe Deklarata e Përbashkët është një dëshmi që Kosova e ka të sigurtë perspektivën euro-atlantike”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.Kosova, sipas tij, përfundimisht është palë në raport me BE dhe duhet avancuar këtë marrëdhënie.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *