Lifestyle

Hapet bordeloja e parë me kukulla, buum rezervimesh

Patricia Gutierrez ka rrëfyer pë kukullat e saj të seksit në një video të xhiruar në Bogota të Kolumbisë të enjten. Ajo ka treguar se i e ka hapur bordellon me kukulla

Lëkura e tyre është bërë nga elastomeri termoplastik (TPE), duke i bërë atobuta për të prekur dhe duke u dhënë atyre një shkëlqim natyror, për të mos përmendur lehtësinë për t’u pastruar.

Gutierrez shpjegon se kukullat e saj u ofrojnë meshkujve një zëvendësimprostitucioni; “Qeveria u përpoq të zvogëlonte indeksin e prostitucionitme gjoba dhe bisedime, pa asnjë rezultat.

Kështu që ne duam ta japim këtëalternativë për klientët tanë. ”Ajo vazhdoi duke thënë se kukulla ishte pranuar mirë dhe se klientët ishin “shumë të interesuar”.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *