Kulturë

“Gjurmë Shqiptare”: Nikaia dhe Astacia misterioze

Ai njihet si para-Bylisi, një qytet që ndodhet shumë pranë, por që nuk njihet thuajse fare. Ku ndodhen Nikaia dhe Astacia?

Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema:

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *