Lifestyle

Flet kosovarja: Ja si e tradhtova burrin me shefin tim

Jam një 35 vjeçe, nga një qytezë e Kosovës. Jam e martuar dhe kam një familje të shëndosh dhe një martesë shumë të mirë me burrin tim, i cili është 15 vjet më i moshuar se unë

Me burrin tim u njoha para 15 vjetësh, ndërsa qe 10 vjet jemi në martesë. Kalojmë shumë mirë bashkë, e duam njëri-tjetrin shumë.

Nuk kam qenë asnjëherë e dhënë shumë pas seksit, kurse burri im po. Por, siç thonë “me kënd të rrish ashtu bëhesh”. Andaj, kohëve të fundit edhe unë po kam dëshirë e nevojë të madhe për seks, jam bërë e pangopshme.

Prej momentit kur jam njoftuar me burrin tim e deri para pesë vjetësh, burri im ka qenë i vetmi që kam fjetur me të dhe i vetmi njeri në botë që ka prek trupin tim.

Pasi përfundoi puna ime në firmën ku punoja, sepse shkoi në falimentim, pas një bisede me burrin tim vendosëm që unë të punësohem në firmën e një fqinji tonë. Pronari i ri është një djalë tërheqës, zeshkan, i gjatë dhe shumë inteligjent. Tash sa i kam mbushur 30 vjet. Fillova punën dhe çdo gjë shkonte mirë…

Pas një kohe vërejta te fqinji im padron një sjellje pak më ndryshe. Nuk ishte më i ashpër e as arrogant po disi më shikonte me një sy tjetër. Filloi t’i lëshojë disa fjalë, si: “Femër e bukur! Bukuroshe” etj.

Në fillim isha paksa e hutuar, por duke e ditur aftësinë e madhe dhe të njohur të tij për humor, si dhe sharmin e tij, u mësova me “cilësimet” e tij dhe, në fakt, filluan t’më mungojnë ato kur ai nuk i përsëriste…

Një ditë, pasi që ai përfundoi një takim afarist me sukses, më tha të porosisja makiato dhe lëngje dhe të shkoj në zyrën e tij për të festuar.

Pasi shkova në zyrën e tij, me makiatot që tanimë i kishte sjell kamerierja, u ula përballë tij. Dhe, pas një gëzuar, filloi t’më lavdërojë për punën që bëja dhe më tha: “Lum burri që t’ka!”.

Dhe, derisa fliste me mua, vazhdimisht shikonte diçka në kompjuterin e tij. Fillova të bëhem kureshtare se çfarë është duke shikuar… Në një moment më tha: Kam besim të madh në ty, prandaj eja të shikosh diçka këtu

Unë u ngrita nga karrigia ime dhe kalova në anën tjetër të tavolinës, për të shikuar në monitor… Mbeta e shtangur… Tërësisht e hutuar… Pash padronin tim duke bërë seks me gruan e vet.

Mbeta pa tekst dhe instinktivisht pavetëdije jam ulur në prehrin e tij. Pa humbur asnjë çast ai filloi të m’i ledhatoj këmbët. Nuk munda më të duroj dhe e ktheva kokën kah ai. Dhe, me një epsh të madh fillova ta puth.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *