Lifestyle

E fiksuar pas seksit, vajza çudit rrjetin me rrëfimin e saj

Historia e kësaj vajze ka habitur të gjithë rrjetin, e cila ka treguar se si në moshën 12-vjeçare duke parë për çdo ditë video të ndryshme pornografike, seksi iu kthye në fiksimin e saj të përhershëm

Erika Garza është sot 35 vjeçe dhe ende nuk ka hequr dorë nga ky fiksim që ka sepse vazhdimisht kërkon të kryejë marrëdhënie seksuale aq sa një burrë i vetëm nuk mundet ta përballojë.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, Erika ka treguar gjithashtu se në moshën 17-vjeçare ka hequr virgjërinë, duke plotësuar kështu dëshirat e saj që shikonte prej kohësh.

Kur ishte 20 vjeç, Erika vazhdimisht organizonte festa në shtëpi në mënyrë që të takonte sa më shumë meshkuj për të kryer marrëdhënie seksuale.

Mirëpo, për fat të mirë, gjendja e saj filloi të normalizohej pasi takoi bashkëshortin i cili fillimisht kishte shprehur po ashtu dëshira të njëjta seksuale me Erikën.

35 vjeçarja tregon se dashuria dhe mbështetja që i ka dhënë bashkëshorti i saj e kanë ndihmuar të emocionohet nga gjëra të ndryshme e të mos e shohë kënaqësinë vetëm tek marrëdhënia seksuale.

Sot, ata kanë gjithashtu edhe një fëmijë së bashku.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *