Ekonomi

Domatet shqiptare marrin vëmendjen e mediave sociale ndërkombëtare

E kush mund ta mendonte këtë… Siç ishte raportuar vetëm disa javë më parë në “Freshplaza.com”, bujqësia shqiptare ka parë rritje ekstreme në vitet e fundit, sidomos kur është fjala për ndërtimin e serrave

Përveç domateve, produkte të tjera të sezonit dhe që kanë një fluks të madh në furnizim, janë trangujt, kungull i njomë, patëllxhanët, hudhrat, specat e bardha dhe luleshtrydhet.

Por përveç prodhimeve bujqësore shqiptare, duket se për të njejtën gjë po punohet fortë edhe nga ana e investitorëve të huaj dhe qeverive të rajonit, si Greqia dhe Bosnja.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *