Lifestyle

Deshi ta lë cigaren por nuk mund të qëndronte pa të, e futi kokën në kafaz dhe çelësin ia dha gruas (foto)

Kur një duhanpirës vendosë ta lë cigaren, ka probleme të mëdha dhe mezi arrin ta harroj shprehinë e vjetër

Ata mundohen të përdorin barna të ndryshme që ndihmojnë në lënien e cigares, marrin këshilla, por kur asnjë nga këto nuk u kryejnë punë, iu nënshtrohen edhe disa metodave ekstreme, transmeton Telegrafi.

Një burrë nga Turqia që kishte vendosur t’i nënshtrohet metodave ekstreme të lënies së duhanit, është bërë hit në rrjetet sociale.

Ai ka futur kokën në një kafaz, kurse çelësin e ka vetëm bashkëshortja e tij. Ajo ia hapë vetëm kur është koha e ushqimit.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *