Ekonomi

Dardan Gashi e Kadri Veseli në Forumin Ekonomik të Vjenës u premtojnë mbrojtje investitorëve austriak në Kosovë

Ka nisur në Vjenë të Austrisë, Forumi Ekonomik. Kosova atje u përfaqësua nga Ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike Dardan Gashi, Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, Ministri i Financave Bedri Hamza dhe përfaqësues të Odës Ekonomike të Kosovës

Në fjalën e tij u shpreh i lumtur që Kosova po prezantohet para miqve austriak të cilën janë lider sa i përket investimeve në energji dhe sistemit bankar.Zv.kryeminstri Gashi u shpreh i bindur se askush nuk guxon te pengoj investitorët serioz ne Kosovë dhe se roli i ministrisë është t’i mbroj e ndihmoj ata.

Ndërkohë, në një takim të ndarë kryeparlamentari Kadri Veseli dhe zv.kryeministri Dardan Gashi u ofruan përkrahje investitorëve aktual që operojnë në Kosovë, derisa këta të fundit falënderuan Gashin për bashkëpunimin edhe gjate kohës sa ishte në krye të Ministrisë së Mjedisit.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *