Sport

Challandes, përzgjedhës i ri i kombëtares kosovare në futboll

Federata e Futbollit e Kosovës emëroi Bernard Challandes përzgjedhës të ri të kombëtares. Trajneri zviceran, 66 vjeç, nënshkroi kontratë dyvjeçare

Ai e merr detyrën nga Albert Bunjaku, i cili ka dhënë dorëheqje vitin e kaluar, për shkak të rezultateve të dobëta.

Challandes ka qenë trajner i klubit zviceran Basel.

Kosova është pranuar në Federatën Evropiane të Futbollit dhe në Federatën Botërore të Futbollit në vitin 2016.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *