Lifestyle

Çdo unazë në këtë fotografi nënkupton një familje të shkatërruar

Kjo fotografi paraqet një nga gjurmët e tmerrit që ndodhi gjatë Holokaustit, i cili njihet si iniciativa më famëkeqe, për shfarosjen e njerëzve në historinë e botës

Fotografia e shkrepur më 5 maj 1954 tregon disa nga mijëra unazat e martesës të viktimave të Holoakustit.

Besohet se nazistët i hoqën nga viktimat, unazat e tyre të martesës në mënyrë që ta shpëtojnë arin. Kur erdhën Trupat e SHBA-së, pranë kampit të përqendrimit në Buchenwald, aty gjetën unaza, ora, gurë të çmuar, syze dhe gjëra të tjera prej ari.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *