Lifestyle

Bashkëshortësia e shthurur: Burri im nuk ka asnjë partnere tjetër, unë i kam dy!

Laura dhe Mike Leonard, të dy 28 vjeç, kanë pasur rreth 20 partnerë të ndryshëm seksualë që kur u martuan tre vjet më parë

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një çift nga Kalifornia, Shtetet e Bashkuara, të cilët thonë se diskutojnë lirshëm për përvojat e tyre seksuale dhe thonë se marrëdhëniet e tyre të hapura në të vërtetë e kanë bërë martesën më të fortë.

Laura aktualisht ka një tjetër të dashur mashkull dhe një tjetër femër dhe thotë se gjithashtu kërkon partnerë seksualë “sa herë të jetë e mundur”.

Por për shkak se çifti jeton me djalin e tyre Ian, pesë, çifti siguron që të gjitha takimet e tyre shtesë të jenë jashtë shtëpisë martesore.

“Mike dhe unë u martuam duke e ditur mirë se kurrë nuk do të ishim 100 për qind ekskluziv për njëri-tjetrin”.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *