Lifestyle

“Babushi” më jep 2000 dollarë në muaj, ja rrëfimi i “studenteve-vogëlushe”

Imagjinoni të jeni studente dhe pa lekë në xhep, okej të gjitha kemi qenë ashtu, por jo të gjitha kishim një “sugar daddy”

Ky është fenomeni i përhapur gjerësisht dhe dhe vajzat nuk kanë aspak turp ta pranojnë. Njëra nga vajzat rrëfen: Prej një viti “babushi im” më jep 2 mijë dollarë në muaj si lekë xhepi. Ai më paguan qerane e shtëpisë dhe shpenzimet ekstra, për shembull nëse më duhen rroba të reja ai m’i blen.

Ne nuk jetojmë në një qytet kështu që kemi rënë dakort që do dalim në 3 takime në muaj bashkë dhe një fundjavë të tërë bashkë, dhe një herë në kaq kohë ndonjë udhëtim jashtë. Jam shumë e lumtur për këtë!

Imagjinoni sa studente shqiptare përfitojnë nga munësi të tilla…

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *