Lajme

Ahmeti e Pacolli në Kodrën e Trimave, premtojnë projekte te mëdha

Kryetari Shpend Ahmeti, bashkë me Selim Pacollin, mbajtën tubim me banorët e lagjes Kodra e Trimave, lagje kjo ku gjatë mandatit të parë janë bërë shumë investime, si dhe i është ulur tatimi në pronë

Përveç çerdhes së re që është në përfundim e sipër, Ahmeti numëroi edhe një varg zotimesh për këtë lagje që do të realizohen gjatë mandatit radhës, si këndet e lojërave tek shkollat “Hilmi Rakovica” dhe “Asim Vokshi”; rregullimin e rrugës “Elena Gjika”; ndërtimin e qendrës kulturore për të rinj; si dhe ndërtimin e parkut të kësaj lagjeje.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *