Lajme

Agim Veliun e Latif Gashin i ndanë politika por i bashkon biznesi

Agim Veliu dhe Latif Gashi – Faqja Zyrtare e duan shumë njëri tjetrin, anipse në publik shiten si kundërshtarë

Të dy së bashku janë aksionarë në “GRAND STORE”, normalisht përmes vëllezërve, djemve e miqve të tyre. Djali i Agimit, Naseri, është menaxher i Grand Store. Vëllezërit e Latës kryejnë punë operative aty.

Por, Agimi e Lata janë bashkë edhe në këto zgjedhje. Lata po e saboton kandidatin e PDK-së për ta përkrahur Agimin në garën e tij me Ajet Poterën e Lëvizjes Vetëvendosje. Podujeva do të shkojë sigurtë në BALOTAZH, ku për të parin e qytetit do të garojnë Agim Veliu dhe Ajet Potera i Vetëvendosjes.
Por, a do t’i ndihmojë Agimit koalicioni me PDK-në, mbetet të shihet në balotazh.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *