Kulturë

Hapet për turistët pas 40 vitesh kati i katërt dhe i pestë i Koloseut

Duke filluar që nga nëntori vizitorët në Koloseun e Romës, amfiteatri më i madh i ndërtuar ndonjëherë, do të mund të shohin katet më të larta

Është hera e parë që kati i katërt dhe i pestë janë hapur për turistët pas 40 vitesh.

Sipas autoriteteve lokale numri i turistëve që do të vizotojnë afiteatrit do të jenë të shumtë.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *