Ekonomi

105 mijë qytetarë në Kosovë jetojnë me asistencë sociale

Ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, ka treguar se nga 407 milionë euro sa i ka buxhet kjo Ministri, mbi 395 milionë euro harxhohen për skema sociale dhe pensionale

“Pra kjo është shqetësuese për mua sepse mbi 96% e buxhetit harxhohet në skema për ndihma dhe pensione”, ka thënë Reçica përcjell Koha.net. “Vetëm në asistencë sociale i kemi 25 mijë familje me 105 mijë qytetarë”.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *