LAJMET KRYESORE

Të popullarizuaraBojan Bozhoviq: Policia në veri merr urdhra nga Serbia

Bojan Bozhoviq, ish-gazetar dhe për dikur agjent i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Bojan Bozhoviq ka thënë se njerëzit e thjeshtë … 0

Gashi: Organet e hetuesisë të mos u japin informata autoriteteve serbe për vrasjen e Ivanoviqit

Avokati Tomë Gashi ka reaguar ndaj kërkesës së organeve serbe të drejtësisë, që organet kompetente të Kosovës, t’iu dërgojnë informata … 0

Rikthehet në Kuvend ligji për gjuhën shqipe, Ivanov nuk e dekreton

Presidenti i vendit, Gjorge Ivanov ashtu sikur pritej ka refuzuar që të dekretojë ligjin për gjuhën shqipe, që miratoi parlamenti … 0

Best Video Stories

LAJME TË TJERA